Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Інтернеті з҆ явилися специфікації та характеристики нового Ford Bronco

З першого погляду на культовий американський позашляховик зрозуміло, що його головним конкурентом стане британський всюдихід Land Rover Defender, який також виконано в ретро стилі. Незважаючи на стильну зовнішність обидва автомобіля мають сучасне технічне оснащення та пропонують максимальні можливості щодо подолання складного бездоріжжя. Вже зараз перед очима абсолютно новий Ford Bronco за ціною від 30 тисяч долларів у базовому виконанні, але це тільки початок, адже топовий позашляховик оцінюється в 60 тисяч.

Покищо не відомо на які ринки потрапить класичний Bronco, адже основним ринком для рамного позашляховика визначені США. Втім на ринках східної Європи такий тип позашляховиків дуже популярний та відкритий для нових моделей. На місцевому ринку крім Land Rover Defender, конкурувати з Ford Bronco буде Jeep Wrangler. Для новачка передбачено базовий повний привід з можливістю блокування заднього диференціалу та опційні подовжені амортизатори Bilstein та величезні 35-дюймові позашляхові шини. Крім цього Bronco має проходити водні перешкоди глибиною броду до 81 см.

Новий Ford Bronco оснащено спеціальним функціоналом з можливістю вибору семи варіантів профілю для водія, чотири з яких спрямовані на важкі дорожні умови. Крім цього є розумний круїз-контроль Trail Control призначений для пересування на низьких швидкостях. Для клієнтів на вибір запропоновано два варіанти силових агрегатів – це 4-циліндровий 2,7-літровий мотор на 266 к.с та 420 Нм крутного моменту та флагманський 6-циліндровий об҆ ємом 2,7 літра потужністю 306 к.с та 542 Нм крутного моменту. З базовим двигуном агрегатується механічна коробка перемикання швидкостей, а в більш потужному лише автомат.

В салоні Ford Bronco також можна побачити відсилку до родичів з минулого, але в сучасному виконанні. Дизайн передньої панелі простий та водночас інформативний, виробник додав дуже цікаві опції та фішки, які додають комфорту та практичності позашляховику у будь яких ситуаціях. Якість матеріалів оздоблення на непоганому рівні, але не претендує на розкішь та ексклюзивність.

Новачок доступний в двох варіантах виконання в двох- або чотирьохдверному кузові зі змінними рамками дверей та модульними панелями в тому числі і покрівлі. Виробник намагався максимально розвести різні варіанти виконання для задоволення всіх потреб потенційних покупців…

 

 

23.07.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Інтернеті з҆ явилися специфікації та характеристики нового Ford Bronco

Політика конфіденційності